Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohlednice, fotografie a další příspěvky zaslali :

Miloslav Turyna, Jan Borga,Tomáš Zavadil, Paul Hermann, Lukáš F.Fišer, Stanislav Zavřel, Roman Klinger, Gerhard Henke, Erich Kahl, Matthias Großer, František Šulc, Markéta Trojanová, Svatopluk Trojan, Marek Cajthaml, Jan Němec, Petr Krištof, Anna Pacholíková, Josef Ježek, Miluše Trojanová, Jan Horvatovič, Jiří Postler, J.Mlčoch, Roman Petters

 

Díky všem.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

František Horna - Děkuji

Děkuji vám pane Horvatoviči za nádherné fotky a pohlednice.Můj otec v Mikulášovicích vojančil a celý život nám o tom vyprávěl.Na Mikulášovice měl krásné vzpomínky a proto vám moc děkuji za možnost se seznámit s místem,které měl tak rád.
František Horna

Marschnerova Marie - moc pekne

konecne pekne stranky.chvalim tvurce. ziji zde 36 let a promeny vidim.....hezke

Anna Šelmeková - Chválím

Všem tvůrcům tohoto webu posílám svůj obdiv. Mikulášovice si takové stránky zaslouží. Kéž by všechny města a obce měly podobné stránky.

Jaroslav - Nádhera

Jedním slovem nádhera! V Mikulášovicích jsem žil 20 let, takže pro mě bylo zajímavé rozpoznávatnejrůznější místa. Hlavně ta fotka, kdy se někdy kolem roku 1906 lidé promenádují před dnešním RONEM...ta mě dostala! Díky a snad se dočkáme upgrade ??. :)

Věra Fridrichová roz. Nedopitová - Pěkné

Zhlédla jsem fotografie Salmova. Nestačila jsem se divit co tam kdysi stávalo domů. Já jsem se tam narodila. byla jsem dojata. Hned jsem si vybavila své dětství. Mockrát děkuji.

MB. - Velmi poutavé.

Děkuji za tyto fotografie, člověk by měl vědět minulost města,obyvatel,budov, ve kterém žije.Ještě jednou děkuji.P.S.Možná inspirace:našly by se fotografie místních hřbitovů z předchozích let ?

Veronika Maierová - zajímavé

Dostala jsem odkaz na Vaše stránky a opravdu moc pěkné.Pocházím sice z Děčína ,ale Mikulášovice znám.Tyto jsou opravdu velmi zajímávé.

Monika Zimmerová z Mikulášoviček - Úžasné

Velmi Vám děkuji za tyto nádherné stránky.

Stanislav Hladík ( 09.01.2010 15:20 ) - Jsem rodákem Mikulášovic

Velice jsem překvapen tak nádherným dílem jako jsou tyto stránky.Děkuji za všechny občany našeho města.

pepikk - V letech

1964-66 jsem v Mikulášovcích byl u PS na vojně.Mám na tu dobu a místo hezké vzpomínky.Vlastně na celý výběžek.Za RH Lipovou jsem hrál fotbal,do Dolní Poustevy,Vilémova,Velkého Šenova,Lobendavy i Šluknova jsme podnikali"spanilé jízdy".Fotogalerie-paráda.Vrátilo mě to ve vzpmínách skoro o půl století zpět.Díky.Mimochodem zpravodaj města je též velmi dobrý

Josef Provazník - Díky

Prostě nádhera, marně jsem sháněl nějaké historické fotografie a pohledy našeho okolí. Tobě se to povedlo a touto cestou si se s námi podělil. Díky, moc krásné stránky.

Petr Kryl - Klein Nixdorf

Hledal jsem něco o historii města, ale po tomhle mi málem vypadli voči z ďůlků. Nebyli by nějaké fotky Klein Nixdorfu?

Pavel Fiala - Super

To teda gratuluji. Bezva nápad, úžasné stránky.

Kateřina - Děkuji

Chtěla jsem Vám poděkovat za moc pěkné fotografie. V Mikulášovicích jsem vyrůstala, ale člověk si neuvědomuje, že ne vždy to tam vypadalo tak, jako dnes.Našla jsem i dům, kde jsem strávila dětsví a člověk se nestačí divit-velmi zajímavé, děkuji:-)